ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Από το 1996 η EXPOMEDIPOINT κατέχει την 1η θέση στην υγειονομική κάλυψη των εκθέσεων κάθε χρόνο, με εμπειρία και συνέπεια.

Από το 1996 η EXPOMEDIPOINT κατέχει την πρώτη θέση στην υγειονομική κάλυψη των εκθέσεων, κάθε χρόνο. Έχοντας δουλέψει σε όλες τις πιθανές λειτουργικές δομές που θα μπορούσαν να ισχύσουν μέσα σ’ ένα εκθεσιακό χώρο, καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά άμεσα και με συνέπεια.

Στόχος μας είναι ο ιατρός που εφημερεύει να είναι έμπειρος ώστε να αποσοβήσει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά κυρίως κατά την προετοιμασία και την αποξήλωση όπου και γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.

Συνεργασίες:

Παρέχουμε την αποκλειστική ιατρική κάλυψη στα ακόλουθα εκθεσιακά κέντρα:

  • METROPOLITAN EXPO
  • MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ
  • EXPO ATHENS

Επίσης παρείχαμε την ιατρική κάλυψη στις παρακάτω εκθέσεις:

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, FRANCHISING, ECOFESTIVAL, JUST FOR KIDS, CLIMATHERM, ΑΣΗΜΙ – ΧΡΥΣΟΣ, ΔΕΡΜΟΣΥΝ, ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΔΟΜΗΣΗ, PHILIA HOTELICA, TOOLS, LINEA BIANCA, ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, COSMOESTETICA FRANCHISE, PHARM-HELLAS, ATHINA FAIR, ARTOZA, PROPERTY, DOMICATEC, ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS,  ΕΠΙΠΛΟ & ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2010,ΟΜΟΡΦΙΑ 2010, NATEX 2010, DIANA 2010,MENS HEALTH 2010, ΑΤΟΥ DEFENDORY INTERNATIONAL

30 + συνεργασίες

& παροχή ιατρικής κάλυψη στα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα

21 χρόνια

εμπειρίας